Mijn opleidingen

2015-2021: Commerciële Economie DBC

De meest recente studie die ik heb gevolgd was de opleiding Commerciële Economie – Digital Business Concepts aan de Fontys Hogeschool. Deze opleiding heb ik in 2021 afgerond. Op mijn blog staat een artikel met daarin een toelichting waarom ik voor deze opleiding had gekozen.

2014-2015: Bedrijfskunde MER

Na het Summa College heb ik de opleiding Bedrijfskunde – Management, Economie en Recht gevolgd. Deze opleiding was breder dan de opleiding accountancy. Naast het bedrijfseconomische aspect gingen ze ook in op marketing, personeelsmanagement en recht. Ik vond veel onderwerpen interessant. Toch waren de meeste vakken niet erg vernieuwend. Na het behalen van mijn propedeuse Bedrijfskunde, ben ik gaan kijken naar een nieuwe studie.

2011-2014: Assistent-Accountant

Na het afronden van het vmbo, ben ik begonnen op het Summa College. Van september 2011 tot juni 2014 heb ik de opleiding Assistent-Accountant gevolgd. Na één jaar studeren bleek al dat ik later geen assistent-accountant wilde worden, omdat ik het werk te eentonig vond. Na het afronden van deze studie, ben ik gaan kijken naar de nieuwe mogelijkheden voor mij op het HBO.

2007-2011: VMBO Theoretisch

Van 2007 tot en met 2011 was ik vmbo leerling aan het Varendonck College in Someren. Hier heb ik de theoretische leerweg gevolgd met de sector economie. In juni 2011 was ik geslaagd voor mijn eindexamen en ben ik gestart met mijn eerste studie.